لینکمن زندگی

LINKMAN ZENDEGI

روش پخت حلیم

يكشنبه, ۳۰ شهریور ۱۳۹۹، ۱۱:۵۰ ب.ظ

روش پخت حلیم

 

مواد اولیه :

 35 کیلو گندم مخصوص حلیمی اصفهان

5 کیلو گوشت بره تازه

12 کیلو گوشت ران بوقلمون ( رنگ ران بوقلمون قرمز رنگ و خوشمزه است )

یک کیلو کنجد

یک حلب روغن 5 کیلیویی

300 گرم پودر دارچین

250 گرم زرچوبه

 

********

 -- حتما اجاق گاز با دیگ همخوانی داشته باشد اگر اجاق گاز کوچک باشد بخوبی همه جای زیر دیگ را پوشش نمیدهد و مجبور میشوید که خیلی زیاد کنید که باعث سوختن دیگ و ته گرفتن میشود.

-- مدت زمان 24 ساعت قبل گندها را تمیز و بعد در آب سرد خیسانده شود و حتما و حتما قبل از ریختن در دیگ آب گندم که رنگ زرد دارد باید کاملا خالی شود و و روی آن آب گرفته شده و سپس در داخل دیگ ریخته شود .

--  ساعت 5 بعدا زظهر آب روی اجاق گذاشته شود

-- بعد از یک ساعت از حدود ساعت 6 بعد از ظهر پس از جوش آمدن کامل آب داخل دیگ گندم ها داخل دیگ ریخته شود .

-- بعد از حدود نیم ساعت جوشیدن یواش یواش با پارو با شعله تنظیم شده بالا ( آبی رنگ ) گندم ها را میزنیم تا کاملا باز شود ** حدود ساعت 12 شب به بعد شعله را کاملا زیاد کرده تا حلیم حسابی قل بخورده تا هنگاه پارو زدن کاملا باز شود .

-- حدود ساعت 5 صبح حلیم کاملا رسیده و اماده است .

-- حدود نیم ساعت ان را خاموش میکنیم تا کمی سرد شود . و در این زمان نیمه ساعته تا سرد شدن زیارت عاشورا و دعای فرج یا دهای سلامتی امام زمان ( عج ) خوانده میشود همچنین چند صلوات برای آموزش اموات ،  سلامتی برای امام زمان علیه السلام  و  شفای همه مریضی های مسلمین و قبولی صاحب احسان و برآورده شده حاجت ها گفته میشود .

 

 بهترین زمان برای پخت شب جمعه که فردا هم بهترین زمان استراحت کسانی که کمک میکنند میباشد .

 برای کمک هم قبلا به اقوام  و یا اندک دوستان و همسایگان دعوت گردند . چون نفر کمکی زیاد میخواهد .

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی