لینکمن زندگی

LINKMAN ZENDEGI

دستورات پزشکی درباره عسل

سه شنبه, ۲۷ آبان ۱۳۹۳، ۰۱:۴۷ ق.ظ

عسل:

میکروب عسل را نمی خورد(قند وشکر را میخورد و تکثیر می شود)مگس سراغ عسل نیامده و مورچه به سراغش می آید بخاطر اسید فرمیک که محصول مورچه است. عسل چپ گرا بوده وزنجیره DNA را با 20 نوع اسید آمینه که در قند چپ گرا وجود دارد کامل می کند. عسل برای جذب نیاز به انسولین ندارد.

 

طرز تشخیص عسل خوب:

1- وقتی در ظرف شیشه ای ریخته شود پر از حباب می شود.

2- شکرک می زند زیرا در آن از 12 تا 22 درصد آب است که آنزیم(امپیلار) موجود در عسل آب آنرا به شکرک تبدیل می کند.

توجه : اگر عسل حرارت زیاد ببیند(بالاتر از 63 درجه سانتیگراد) آنزیمی(متیل فورفوراید) در آن تولید می شود که خیلی خطرناک است.

برای شل شدن عسل ظرف آنرا در آب گرم بگذارید.

عسل گون خوب است.


شربت عسل:

خوردن فقط شربت عسل بمدت هفت روز باعث رفع هر نوع عفونت می شود. یک لیوان شربت عسل که با حالت مکیدن خورده شود بمدت هشت ساعت انسان تشنه و گرسنه نمی شود. روزی سه لیوان بخورید.

 

مواد لازم

1- یک لیوان آب

2- یک قاشق غذاخوری عسل

3- یک لیمو ترش

4- دو تکه یخ

طرز تهیه شربت عسل : یک قاشق عسل را در یک لیوان آب ریخته با چنگال هم بزنید .سپس آب یک عدد لیمو ترش را در آن بچکانید و دو تکه یخ را در لیوان بیندازید بعد از خنک شدن میل کنید.

مفید برای:

شربت عسل به همه مزاج ها سازگار است و حالت تعادل ایجاد می کند.

شربت عسل برای کسانی که هیچ چیز در معده آنها نمی ماند و یالا می آورند و مسمومیت غذایی دارند مفید است.

موافقین ۰ مخالفین ۰ ۹۳/۰۸/۲۷

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی